TS. Nguyễn Thị Kim Ngân

Các môn giảng dạy

1. Khai phá dữ liệu
  2. Học máy

Tạp chí / kỷ yếu hội nghị quốc tế

1. Loïc Cerf, Jérémy Besson, Kim-Ngan T. Nguyen, and Jean-François Boulicaut, "Closed and noise-tolerant patterns in n-ary relations", Data Mining and Knowledge Discovery, 2013.
  2. Kim-Ngan T. Nguyen, Loïc Cerf, Marc Plantevit, and Jean-François Boulicaut, "Discovering Descriptive Rules in Relational Dynamic Graphs", Data Mining and Knowledge Discovery, 2013.
  3. Kim-Ngan T. Nguyen, Marc Plantevit, and Jean-François Boulicaut, "Mining disjunctive rules in dynamic graphs", The 9th IEEE RIVF International Conference on Computing and Communication Technologies, Research, Innovation, and Vision for the Future, RIVF '12, 2012.
  4. Kim-Ngan T. Nguyen, Loïc Cerf, Marc Plantevit, and Jean-François Boulicaut, "Multidimensional association rules in boolean tensors", The 11th SIAM International Conference on Data Mining, SDM '11, 2011.
  5. Kim-Ngan T. Nguyen, Loïc Cerf, Marc Plantevit, and Jean-François Boulicaut, "Discovering inter-dimensional rules in dynamic graphs", Workshop on Dynamic Networks and Knowledge Discovery co-located with ECML PKDD 2010, DyNaK'10, 2010.
  6. Kim-Ngan T. Nguyen, Loïc Cerf, Marc Plantevit, and Jean-François Boulicaut, " Sémantiques et calculs de règles descriptives dans une relation n-aire", Actes des 26èmes journées Bases de Données Avancées, BDA '10, 2010.

1. Nguyễn Kim Anh, Nguyễn Thị Kim Ngân, "So sánh và đánh giá hiệu quả phân loại văn bản tiếng Việt sử dụng cây quyết định và SVM", Tạp chí KH7CN các trường đại học kỹ thuật, 2007.

1. Lê Thị Tú Kiên, Nguyễn Thị Kim Ngân, Nguyễn Thanh Tùng, "Bài tập thực hành Access", Nhà xuất bản ĐHSPHN, 2008.

Bạn đang ở: Home Bộ môn - Trung tâm Hệ thống thông tin TS. Nguyễn Thị Kim Ngân